Η Ελληνική Κοινότητα Φίλων της Επαγγελματικής Πάλης (Greek Wrestling Community) δημιουργήθηκε το 2005. Η κοινότητα ξεκίνησε με σκοπό να φέρει κοντά τους φίλους της επαγγελματικής πάλης (wrestling) από την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και από κάθε γωνιά στον πλανήτη όπου υπάρχουν Ελληνόφωνες φίλοι της πάλης.

Αρχικά η κοινότητα ξεκίνησε με τις καθιερωμένες πλέον της Τετάρτης όπου  μέλη της κοινότητας βρίσκονται, παρακολουθούν wrestling και συζητούν για την αγαπημένη τους 'τρέλα'. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε και ο δικτυακός χώρος με δεσπόζουσα θέση σε αυτόν να έχει το forum μας. Στο forum συζητάμε για για το wrestling αλλά και τους αγαπημένους μας παλαιστές. WWE (RAW, Smackdown, ECW), TNA, ROH, CZW, WCW είναι μερικά μόνο από τα wrestling promotions για τα οποία μιλάμε σε καθημερινή βάση.

Η κοινότητα μας κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να:

  • Ευαισθητοποιήσει τα ΜΜΕ για το wrestling (ραδιοφωνικές εκπομπές, άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά, WWE Raw από την ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA.
  • Πρωτοστατήσει στην μεταφορά των WWE DVDs στην Ελληνική γλώσσα και να συνεργαστεί με την Silver Vision για τις Ελληνικές εκδόσεις.
  • Εξαπλωθεί σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με συναντήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σύρο
  • Παρέχει ΖΩΝΤΑΝΗ κάλυψη των WWE PPVs (Pay Per View) στα μέλη της στην Αθήνα.
  • Έχει μεγάλο αριθμό μελών σε όλο τον κόσμο και να χαίρει αναγνώρισης από πολλά wrestling forums παγκοσμίως.
  • Τιμήσει Έλληνες κατσέρ όπως ο Απόστολος Σουγκλάκος, ο Γιώργος Τρομάρας και ο Θεόδωρος Μεγαρίτης.
  • Τιμήσει ένα από τους γνωστότερους Ιάπωνες παλαιστές, τον CIMA.


Η κοινότητα μας θα συνεχίσει να αποτελεί κομβικό σημείο για του Ελληνόφωνες φίλους του wrestling με τον ίδιο δυναμισμό και πάθος που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα. Το μόνο απαραίτητο εφόδιο για όσους θέλουν να έρθουν κοντά μας, είναι η αγάπη τους για αυτό το μοναδικό θέαμα που λέγεται Wrestling.