• Greeklish;

  Απαγορεύονται αυστηρά τα greeklish στους τίτλους των thread. ο κύριος λόγος είναι να διευκολύνετε την αναζήτηση από άλλους χρήστες στα thread που θα ανοίξετε. Από 1/1/2007 απαγορεύονται και τα greeklish στο περιεχόμενο όλων των posts.

 • Τι είναι το sticky thread;

  Sticky threads είναι κάποια θέματα τα οποία περιέχουν αρκετά σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες κατά 99% σας ενδιαφέρουν. Ρίξτε μια ματιά, δεν θα χάσετε...

 • Τι είναι οι moderators;

  Moderator == Συντονιστής
  Οι Moderator ενός φόρουμ σαν κύριο σκοπό έχουν την καλύτερη οργάνωση ενός φόρουμ, όπως αυτό καθορίζεται από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των χρηστών του. Στην ουσία είναι απλοί χρήστες του φόρουμ σαν κι εσάς, απλά έχουν κάποιες περισσότερες δυνατότητες, όπως κλείσιμο Thread, διόρθωση post, κ.λ.π. Οι moderators του φόρουμ μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε (σχεδόν) απορία έχετε σχετικά με ό,τι αφορά το φόρουμ.

 • Έχω προτάσεις/παράπονα

  Υπάρχει sticky thread Παράπονα στο Feedback στο οποίο μπορείτε να εκφράσετε τα παράπονά/προτάσεις σας, και οι διαχειριστές θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν αν είναι εφικτό

 • Δεν μου αρέσει κάτι στο φόρουμ

  Κάντε post στο forum Feedback ώστε να το συζητήσουμε. Αν αρκετοί χρήστες έχουν την ίδια άποψη με εσάς, είναι πολύ πιθανό το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία, ώστε να προχωρήσει (αν είναι τεχνικά εφικτή) η υλοποίησή του.

 • Άσχετες συζητήσεις επιτρέπονται;

  Ναι στην Χαλαρή Κουβέντα. Παν μέτρον άριστον, βέβαια.

 • Θέλω να ανεβάσω media

  Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάτι upload στους servers του forum.Ωστόσο μπορείτε να πάτε σε ένα hosting site και να κάνετε upload το αρχείο σας και έπειτα να κάνετε post το link σας στο Media forum.Προσοχή!Το link πρέπει να το ποστάρετε κατά αυτόν τον τρόπο
  Κώδικας:
  [list]http://to_link_mou[/list]
  Αν δεν ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα τα links θα διαγράφονται.

 • Γιατί μου κλείσατε το Thread;

  Έχετε υπ'όψη σας, πως αυτοσκοπός των διαχειριστών είναι να ΜΗΝ κλείνουν Threads.
  Τώρα, το κλείσιμο ενός thread μπορεί να οφείλεται:
  α) Σε πολλαπλές ύβρεις μεταξύ των συμμετεχόντων σε αυτό
  β) Το αρχικό περιεχόμενο του Thread έχει μπαχαλευτεί τόσο, που το πρόβλημα είναι αδύνατο να λυθεί με ένα απλό rename του thread
  γ) Για να προλάβουμε μια δυσάρεστη κατάσταση, που θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο (ο νοών νοείτω)


 • Γιατί δεν βλέπω το Χ thread που υπήρχε στο Υ subforum; Το σβήσατε;

  Στα subforum φαίνονται μόνο τα thread που είναι ενεργά (δηλ. έγινε post σε αυτά) κατά τις τελευταίς 30 μέρες. Προς το κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να επιλέξετε στο τελευταίο input box να εμφανίζονται ΟΛΑ τα threads του εν λόγω subforum. Αν και πάλι δεν το βρίσκετε, τότε είτε διαγράφηκε ή μετακινήθηκε.


 • Γιατί μετακινήσατε το Χ thread;

  Το thread προφανώς ήταν σχετικό με κάποιο άλλο forum. Γι'αυτό το λόγο και για να εξομαλυνθεί η δομή του forum, το thread μετακινήθηκε. Στο 99% των μετακινήσεων, οι moderators επιλέγουν το thread να φαίνεται εκεί που ήταν πριν αλλά πλέον είναι ένας υπερσύνδεσμος προς την καινούρια τοποθεσία του. Άλλωστε, υπάρχει και η ετικέτα 'Μετακινημένο' αριστερά από το όνομα του thread.

 • Θεωρώ πως κάποιο post παραβαίνει κάποιον από τους κανόνες του φόρουμ. Τι να κάνω;

  Αν για κάποιο λόγο οι διαχειριστές δεν έχουν παρατηρήσει κάποια "παράβαση" μπορείτε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα σε έναν moderator με τους λόγους για τους οποίους θέλετε να αναφέρετε το post.Αν έχετε δίκιο οι moderators θα ενεργήσουν κατάλληλα.

  Το σημαντικότερο που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πώς το φόρουμ είναι από εμάς για εμάς. Εμείς το διαμορφώνουμε!!! Οι moderator αλλά και (θέλω να πιστεύω) όλοι οι χρήστες του φόρουμ αυτού είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε!!Παρακάτω παρατίθενται και μερικοί κανόνες καλής συμπεριφοράς, τους οποίους θα πρέπει να τηρούμε.

- Λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στο φόρουμ.

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

- Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.

- Προσπαθήστε να αποφύγετε μηνύματα που είναι εκτός θέματος, που διακωμωδούν τη συζήτηση, κλπ. Φυσικά, υπάρχουν πολλά threads στα οποία όχι μόνο μπορείτε να στείλετε τέτοιου είδους μηνύματα, αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!! Ποια είναι αυτά τα threads; Μην ανησυχείτε, θα τα καταλάβετε!!

- Απαγορεύεται αυστηρώς το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Μέλος του φόρουμ που παραβιάζει τον συγκεκριμένο κανόνα, θα τιμωρείται με ban από το forum.

- Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης.

- Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το forum για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).

Διάφορα hints and tips

Εδώ θα βρείτε συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις με προβλήματα & απορίες χρηστών. Όταν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά εδώ. Ίσως βρείτε τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

-Έκανα την εγγραφή αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα.
Συχνό πρόβλημα που οφείλεται στο ότι δεν έχετε κάνει επιβεβαίωση εγγραφής. Το σύστημα -για να επιβεβαιώσει την ορθότητα της e-mail διεύθυνσης που δώσατε- σας στέλνει ένα e-mail και σας ζητάει απλά να κάνετε click σε ένα link. Έτσι επιβεβαιώνετε την εγγραφή. Μέχρι να το κάνετε δεν θα μπορείτε χρησιμοποιήσετε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και φυσικά να αποστείλετε μηνύματα. Είναι επίσης πιθανό να έχετε δώσει το e-mail σας αλλά για κάποιον λόγο να μην σας έχει φτάσει το e-mail για την επιβεβαίωση εγγραφής. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας και αναφέρετε το πρόβλημα σας ώστε να ξανασταλεί το e-mail.

-Πώς μπορώ να βάλω το δικό μου avatar;
Πηγαίνετε στον Προφίλ σας και στην επιλογή avatar. Από εκεί μπορείτε: είτε να επιλέξετε κάποιο προεγκατεστημένο avatar είτε να δώσετε την URL ενός άλλου avatar που βρίσκεται στο Internet. Για παράδειγμα, βρείτε μια εικόνα στο internet και με δεξί - κλικ – ιδιότητες μπορείτε να δείτε το url της εικόνας.Πρέπει να είναι της μορφής:

Κώδικας:
http://url_tou_avatar

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε (upload) στη σελίδα tinypic το δικό σας, προσωπικό avatar (να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί η μορφή που πρέπει να δώσετε πρέπει να είναι όπως περιγράφτηκε παραπάνω.)


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ AVATARS!Το μεγαλύτερο αποδεκτό μέγεθος είναι 100x100 pixels.

O παρακάτω κανόνας είναι ΠΟΛΥ σημαντικός. Πιθανή παραβίασή του μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αποκλεισμό του μέλους από την κοινότητά μας.

SPOILERS:
Spoilers χαρακτηρίζονται:
1. Τopics που αφορούν εκπομπές που η ημερομηνία εκπομπής τους δεν έχει ξεπεράσει τις 7 ημέρες. Περιλαμβάνονται επεισόδια Impact!, RAW, Smackdown καθώς και τα PPVs των TNA και WWE.

2. Posts που στον τίτλο τους αναγράφονται οι νικητές με έμμεσο ή άμμεσο τρόπο. Η αναγραφή του αποτελέσματος στον τίτλο ενός topic δεν επιτρέπεται ούτε στον τομέα των Spoiler.
π.χ. Το σωστό είναι "Αποτελέσματα NYR 2005" και όχι "Νικητής του NYR 2005 ο Edge" αλλά ούτε με έμμεσο τρόπο "Καινούργιος WWE πρωταθλητής στο NYR 2005".

3. Γεγονότα που είναι scripted να γίνουν σε μελλοντικούς αγώνες και έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο.

4. Rumours που υπάρχουν για μελλοντικά events. Ακόμη και ας είναι έστω κάποιες σκέψεις των σεναριογράφων. Αυτά είναι τα λεγόμενα possible spoilers

ΠΡΟΣΟΧΗ:


Spoiler ωστόσο θεωρείτε και το κάθε post που προδίδει χαρακτήρα του νικητή. Για παράδειγμα "Έλα ρε Undertaker/φίλε τόσο πολύ χάρηκες τον νικητή/το αποτέλεσμα του Royal Rumble;".
Το παραπάνω ίσως προδίδει ποιος είναι ο νικητής ή ακόμη αν είναι heel ή face.

Θα πρέπει να διακρίνετε ποια συζήτηση είναι spoiler για να την τοποθετείτε στην αντίστοιχη κατηγορία που έχουμε δημιουργήσει για τα spoilers.

Οι moderators έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν μεμονωμένα posts που προδίδουν έμμεσα τον νικητή, τον χαρακτήρα του ή το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Ο σεβασμός προς τον θεατή που δεν θέλει να μάθει αποτελέσματα αγώνων μέχρι να δει ο ίδιος τις εκπομπές, είναι απαραίτητος.αγώνων μέχρι να δει ο ίδιος τις εκπομπές, είναι απαραίτητος.